Jeg hjælper dig med
at vise din kernefortælling 

 

Min superpower er nemlig at stille spørgsmål og bruge tid på at lære dig, din virksomhed og dine drømmekunder at kende.

Derfor kan jeg skabe film og fotos, som virker autentisk for dig, og som viser, hvordan det ser ud at investere i din virksomhed, og vækker begejstring og tryghed hos dine kunder.

Jeg laver film og fotos skræddersyet til din hjemmeside og sociale medier som Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn og så videre.

 

Book afklaringssamtale

Dine muligheder

Portofolio

Dine muligheder

Signaturforløbet

Signaturforløbet er til dig som er KLAR til at komme ud med din virksomheds kernefortælling, og tiltrække dine drømmekunder!

Du vil få en oplevelse af at blive set og forstået, markedsføringsmateriale som virker autentisk for dig og din virksomhed.

1 Brandfilm / 3 SoMe-film / 25 Brandbilleder

 

Brandbilleder

Dine brandbilleder viser dine kunder, hvordan det er at være kunde hos dig.

Din kæreste, ven, eller hund har måske ikke helt lært at tage gode billeder af dig – så med en fotosession får du 25 færdigredigerede fotos, som du kan bruge i din personlige markedsføring.

25 Brandbilleder

 

Pop-up fotoshoot

Mangler du nogle gode Instagram billeder til dit feed eller stories? Eller flotte billeder til din Facebook side?

Fotosession på 60 minutter, og 5 færdigredigerede fotos. Der er mulighed for at tilkøbe flere fotos fra dit online galleri efterfølgende.

1500 kr. ex. moms.

Dit unikke projekt

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Book en afklaringssamtale, og fortæl mig mere om, hvad du har i tankerne.

Så laver jeg et skræddersyet tilbud til dig.

 

Portofolio

Brandbilleder

Brandfilm

Sofie Wille Brandfilm

Naturrefugium Brandfilm

Klassiske Lamper Brandfilm

Jeg bør nok fortælle, at…

Jeg hedder Stephanie Louisa Lay Steenberg, jeg er 28 år og bor på Amager – tæt på de smukkeste omgivelser ved Amager Strand (du er altid velkommen til en fotosession). 

Jeg er uddannet cand.scient. i Visuel Antropologi fra Aarhus Universitet – byen hvor jeg har boet og uddannet mig igennem 7 år. Der gik jeg også på dokumentarfilmskolen DOX:WORLD for Dokumentar – og Webfilm.  

Jeg synes du skal vide, at… 

Jeg har været hobbyfotograf siden jeg var 12 år gammel. I gymnasiet købte jeg mit første kamera, og lærte at bruge det. Jeg valgte at blive selvstændig, fordi jeg som nyuddannet akademiker i 2018 tænkte, at hvis der ikke var nogen der ville give mig et job, så måtte jeg selv skabe et. Jeg får helt vildt meget energi af at være sammen med passionerede mennesker, og kan lytte til dig fortælle mig om hvordan maling tørrer, så længe stjernerne skinner i dine øjne. Jeg har det dog også fortræffeligt i mit eget selskab, fordybet i et kreativt projekt.  

Kontakt mig

hej@stephanielouisa.dk

31 74 69 24