Brandbilleder

Den antropologiske fotograf 

Jeg møder dig og din virksomhed med massevis af professionel empati. For mig er det vigtigt at forstå dig og din virksomhed – hvad er din kernefortælling, dine unikke salgsargumenter, og grundene til at du skaber værdi for dine kunder. Denne indsigt i dig og din virksomhed, omsætter jeg til billeder, som reflekterer både din personlighed og din virksomheds værdier.

 

Din kernefortælling

Dine brandbilleder er et af de vigtigste værktøjer du kan bruge, til at invitere dine drømmekunder ind i din virksomhed. De viser nemlig dine kunder, hvordan det er at investere i din virksomhed, og hvilken værdi du kan skabe for dem.

Forløbet

Startsamtalen

Vi starter med en samtale, hvor jeg stiller dig en masse spørgsmål for at forstå dig og din virksomhed. Jeg vil spørge ind til værdierne i dit virke, din målgruppe, dine produkter og hvordan du ønsker at bruge dine billeder. Her vil vi også tale om din ønsker til billedernes udtryk, og hvordan de kan passe ind i dit visuelle univers.

Fotosession

Det er vigtigt for mig, at du under din fotosession føler dig tryg, og mærker forbindelsen imellem dig selv, dine værdier og visionen for din virksomhed. Derfor instruerer jeg dig hele vejen i forskellige handlinger og poseringer, som du kan føle dig tilpas i.

Lokationen afklarer vi sammen i startsamtalen. Det kan være i din yndlingsnatur, på din arbejdsplads, et lækkert hotel eller den lokale legeplads. Det vigtigste er, at stedet reflekterer og støtter dig, og din energi.

Vælg dine billeder

Du vil modtage et digitalt album med dine billeder, så du kan sætte dig ned med din yndlingssnack og et glas af noget-der-er-godt, og vælge dem du allerbedst kan lide.

Du får selvfølgelig billederne tilpasset til hjemmeside, print og SoMe.

Hvis du synes det er svært at vælge, kan jeg foreslå et udvalg baseret på min indsigt i din virksomhed.

Priser

Mulighed 1

Op til 4 timer

25 brandbilleder

3 lokationer

7500 kr. ex. moms.

Mulighed 2

Op til 2 timer

10 brandbilleder

2 lokationer

5000 kr. ex. moms.

Mulighed 3

1,5 timer

brandbilleder

1 lokation

2500 kr. ex. moms.

Mulighed 1

Op til 4 timer

25 brandbilleder

3 lokationer

7500 kr. ex. moms.

Mulighed 2

Op til 2 timer

10 brandbilleder

2 lokationer

5000 kr. ex. moms.

Mulighed 3

1,5 timer

brandbilleder

1 lokation

2500 kr. ex. moms.

Carina Qvist

The Soul Guidance

Jeg er så taknemmelig for at have valgt dig til mit første fotoshoot nogensinde i mit liv! Ved første møde med dig, fandt jeg ro og tillid lynhurtigt. Dit selskab er afslappende og beroligende. Da vi gik igang med fotoshootet var du enormt god til at tage fotos uden at jeg rigtig lagde mærke til det. Du gav mig tid og plads til at jeg kunne sidde og bevæge mig naturligt, sådan som jeg bevæger mig. Det skabte en god atmosfære hvor jeg følte at jeg kunne være mig selv, og vise den skønhed jeg selv indeholder. 

Jeg er så glad og stolt over at vise mine fotos frem. Jeg glæder mig hver dag til at længe et nyt opslag på sociale medier. Jeg er stolt over at kunne vise mine fotos frem på min nye hjemmeside, og jeg kan næste ikke vente med at fortælle hele verden hvor smukt det er. Tak for en dejlig oplevelse, som jeg glæder mig til at opleve igen, når jeg får brug for nye fotos.

Kontakt mig

hej@stephanielouisa.dk

31 74 69 24