Brandbilleder

Hvad får du?

1 fotosession på 3-4 timer.

25 brandbilleder.

Lokationer i hele landet.

Før din fotosession lærer jeg dig og din virksomhed at kende, så jeg kan skabe brandbilleer som viser din kernefortælling og salgsargumenter.

7500 kr. ex. moms.

Brandbilleder

Mulighed 1: 

1 fotosession på 3-4 timer.

25 brandbilleder.

Op til 3 lokationer.

7500 kr. ex. moms.

Mulighed 1: 

1 fotosession på 3-4 timer.

25 brandbilleder.

Op til 3 lokationer.

7500 kr. ex. moms.

Forløbet

Startsamtalen

Vi starter med en samtale om konceptet, hvor jeg spørger ind til dig og din virksomhed for at forstå hvilket udtryk og stil dine billeder skal have.

Fotosession

Din fotosession vil vare 3-4 timer, hvor du har mulighed for at vælge én eller flere lokationer. Det kan være i dit nærområde, på din arbejdsplads, et lækkert hotel eller i naturen. Her er det kun fantasien der sætter grænser!

Vælg dine billeder

Du vil modtage et digitalt album med dine billeder, så du kan sætte dig ned med din yndlingssnack og et glas af noget-der-er-godt, og vælge dem du allerbedst kan lide.

 

1 fotosession på 3-4 timer / 25 brandbilleder / 7500 kr.

Carina Qvist

The Soul Guidance

Jeg er så taknemmelig for at have valgt dig til mit første fotoshoot nogensinde i mit liv! Ved første møde med dig, fandt jeg ro og tillid lynhurtigt. Dit selskab er afslappende og beroligende. Da vi gik igang med fotoshootet var du enormt god til at tage fotos uden at jeg rigtig lagde mærke til det. Du gav mig tid og plads til at jeg kunne sidde og bevæge mig naturligt, sådan som jeg bevæger mig. Det skabte en god atmosfære hvor jeg følte at jeg kunne være mig selv, og vise den skønhed jeg selv indeholder. 

Jeg er så glad og stolt over at vise mine fotos frem. Jeg glæder mig hver dag til at længe et nyt opslag på sociale medier. Jeg er stolt over at kunne vise mine fotos frem på min nye hjemmeside, og jeg kan næste ikke vente med at fortælle hele verden hvor smukt det er. Tak for en dejlig oplevelse, som jeg glæder mig til at opleve igen, når jeg får brug for nye fotos.

Kontakt mig

hej@stephanielouisa.dk

31 74 69 24